За нас

Продуктите от серията SpotCream са създадени от 100% натурални съставки, без вода, парабени, консерванти или изкуствени ароматизатори. Био активни компоненти, които незабавно хидратират и подхранват кожата в дълбочина, дарявайки я с нежна натурална грижа. Природата ни предлага невероятното си разнообразие от билки и натурални масла, които са панацея за кожните проблеми, защото действат ефективно и безвредно. Зачитайки се в етикетите на съвременните козметични продукти е лесно да открием, че в по-голямата си част те са съставени най-вече от вода, консерванти, ароматизатори и различни химични съединения, които не само не са полезни за кожата, но и могат да се окажат вредни в дългосрочен план. В ерата на новите технологии и достъпната информация, натуралната козметика е безкомпромисният отговор на изкуствените съединения. Тя става все по-позната и ценена, защото все повече хора се убеждават в благотворното й въздействие.  Козметичната линия SpotCream представя различни и уникални продукти, съставени изключително от органични активни съставки, всяка ефективна сама по себе си.

Тук ще откриете единствено натурална козметика, създадена от 100% БИО масла и суровини. Продуктите се произвеждат в специализирана лаборатория, като се разчита изключително на ръчна обработка. Това гарантира запазване на полезните качества на съставките в най-голяма степен. Формулите на различните кремове и мехлеми са съставени така, че да помагат на кожата да се възстанови и регенерира за възможно най-кратък срок.

Като след магическото докосване от добрата фея!

Лого Био Козметика

100% от съставките, които влагаме в продуктите SpotCream са натурални и взаимствани от природната аптека – чисти извлеци от билки, растителни олиа, етерични масла и др. Те са изключително полезни за кожата – попиват в нея в дълбочина и я подхранват, тя се възстановява и регенерира, докато в същото време се засилват защитните й сили. Здравата кожа е красива кожа! Тя е мека, еластична и свежа. 

Продуктите SpotCream са формулирани така, че да се фокусират върху проблемните зони на тялото и кожата – местата, където се появяват бръчки, белези, стрии, целулит, груба кожа и др. Различните комбинации от ефективни съставки имат мощно регенериращо и възстановяващо въздействие върху конкретния кожен проблем.

Гамата продукти за неустоимо нежна кожа постоянно се подновява!

Съставките са натурални и реагират на температурата на околната среда – при по-висока температура омекват, а при по-ниска стягат. Нанесени върху тялото и лицето се разтапят, превръщайки се в природен еликсир за кожата.

Премахнете проблемните зони и  дарете кожата си с естествена красота!

Био Козметика